Υποβολή Εναλλακτικών Σεναρίων ΤΠΣ (Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο) Ρεθύμνου, 20/06/2024

Αγαπητοί συμπολίτες,

 

Στα πλαίσια εκπόνησης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΤΠΣ) Δήμου Ρεθύμνης και συγκεκριμένα στην φάση της υποβολής των εναλλακτικών σεναρίων, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στη διαδικασία διαβούλευσης με την υποβολή των σχόλιων σας.

Η συμβολή σας είναι πολύτιμη για την επίτευξη ενός σχεδίου που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες του Δήμου Ρεθύμνης.

 

Για να υποβάλετε τα σχόλιά σας, μπορείτε να αποστείλετε email στην ακόλουθη διεύθυνση: tps@rethymno.gr.

Στο μήνυμά σας, παρακαλούμε να συμπεριλάβετε τα εξής:

  • Το όνομά σας και την ιδιότητά σας (π.χ. κάτοικος, επαγγελματίας, εκπρόσωπος οργανισμού)
  • Τα συγκεκριμένα σημεία ή θέματα που θέλετε να σχολιάσετε
  • Οποιαδήποτε προτάσεις ή ιδέες που θεωρείτε χρήσιμες

Η περίοδος διαβούλευσης θα διαρκέσει εως και 31/07/2024. Παρακαλούμε δείτε τα συνημμένα έγγραφα που περιλαμβάνουν τις τρεις προτάσεις σε PDF και το σχετικό αρχείο Word με τίτλο "Α.10_FINAL.docx", τα οποία παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες και ανάλυση των προτεινόμενων σεναρίων ανάπτυξης.

 

Μετά την ολοκλήρωση της διαβούλευσης, θα αναλύσουμε τα σχόλια σας και θα τα λάβουμε υπόψη κατά τη διαμόρφωση του τελικού σχεδίου.

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας και τη συμβολή σας στη βελτίωση του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Ρεθύμνης.

 

Με εκτίμηση,

Δήμος Ρεθύμνης

Αγαπητοί κάτοικοι και ενδιαφερόμενοι,
Ο Δήμος Ρεθύμνης εργάζεται επί του παρόντος στην αναθεώρηση και ενημέρωση του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου (TPS). Στο πλαίσιο αυτό, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στη διαδικασία διαβούλευσης και να υποβάλετε τα σχόλιά σας.
Η συμβολή σας είναι πολύτιμη για την επίτευξη ενός σχεδίου που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες της κοινότητάς μας. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για τις απόψεις σας σχετικά με:
Την οργάνωση και ανάπτυξη των οικιστικών περιοχών
Τις χρήσεις γης και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος
Τις υποδομές και τις μεταφορές
Την αισθητική και τη λειτουργικότητα των δημόσιων χώρων
Για να υποβάλετε τα σχόλιά σας, μπορείτε να αποστείλετε email στην ακόλουθη διεύθυνση: tps@rethymno.gr. Στο μήνυμά σας, παρακαλούμε να συμπεριλάβετε τα εξής:
Το όνομά σας και την ιδιότητά σας (π.χ. κάτοικος, επαγγελματίας, εκπρόσωπος οργανισμού)
Τα συγκεκριμένα σημεία ή θέματα που θέλετε να σχολιάσετε
Οποιαδήποτε προτάσεις ή ιδέες που θεωρείτε χρήσιμες
Η περίοδος διαβούλευσης θα διαρκέσει από [ημερομηνία έναρξης] έως [ημερομηνία λήξης]. Παρακαλούμε δείτε τα συνημμένα έγγραφα που περιλαμβάνουν τις τρεις προτάσεις σε PDF και το σχετικό αρχείο Word με τίτλο "Α.10_FINAL.docx", τα οποία παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες και ανάλυση των προτεινόμενων σεναρίων ανάπτυξης.
Μετά την ολοκλήρωση της διαβούλευσης, θα αναλύσουμε τα σχόλια και θα τα λάβουμε υπόψη κατά τη διαμόρφωση του τελικού σχεδίου.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας και τη συμβολή σας στη βελτίωση του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Ρεθύμνης.
Με εκτίμηση,
[Το Όνομά σας]
[Η θέση σας]
Δήμος Ρεθύμνης

 

17 Ιουλίου 2024
 (1353)
 (1349)
 (1355)
 (1351)
 (1352)
 (1347)
 (1346)
 (1354)
 (1121)
 (1329)
 (1339)
 (1281)
 (1342)
 (1348)
 (1345)
 (1344)
 (1343)
 (1335)
 (1337)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1341)
 (1330)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)