50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΒΡΑΚΟΦΟΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (επετειακές εκδηλώσεις)
Ημερ/νίες | 27/08/2023 - 29/08/2023 ώρα 20.30 |
---|---|
Τοποθεσία | Θέατρο Ερωφίλη, Φορτέτζα, Ρέθυμνο |
Είσοδος | Ελεύθερη |
- Κυριακή 27 & Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023
Με την σφραγίδα της καταξιωμένης σκηνοθέτη Ελένης Δάγκα η θεατρική ομάδα του Ομίλου θα παρουσιάσει, την διασκευή της ομώνυμης ταινίας της Finos Film «Η Νεραΐδα και το Παλικάρι ». Η παράσταση είναι αφιερωμένη στο ιδρυτικό μέλος του Ομίλου, Τάσου Θεοδωράκη, που συμμετείχε στην ταινία. Συμμετέχει η ριζίτικη και η χορευτική ομάδα του Ομίλου καθώς και οι μουσικοί Γιάννης Αποστολάκης – Λύρα και Στάθης Αλεξανδράκης – Λαούτο. Επιμέλεια- κατασκευή σκηνικών: Βίκη Γούσιου.
- Τρίτη 29 Αυγούστου 2023
Η επετειακή βραδιά είναι αφιερωμένη στην πολύχρονη πορεία του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης καθώς και στην μνήμη της Παγκόσμιας Ελληνίδας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.
Παρουσίαση : Ειρήνη Νικολοπούλου- Δημοσιογράφος
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία με την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού με επικεφαλή τον μαέστρο της, Πλωτάρχη (Ε) Αντώνη Καραγουδάκη καθώς και το Δημήτρη Μπάση, τον οποίο συνοδεύουν: Πιάνο-Ενορχηστρώσεις: Τατιάνα Παπαγεωργίου ꟾ Μπουζούκι: Γιάννης Σινάνης ꟾ Μπάσο: Τεό Λαζάρου.
Χοροί από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης , τον οποίο συνοδεύουν μουσικά: Γιάννης Τσουρδαλάκης -Λύρα ꟾ Δημήτρης Παπαδομανωλάκης Λαούτο ꟾΓιώργος Περικλάκης -Λαούτο ꟾ Φραγκίσκος Μπαλτζάκης – Ασκομαντούρα/Νταουλάκι .